Om oss

Vi har døgnvakt

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Om oss

Høytrykk og Vedlikeholdservice AS

Høytrykk og Vedlikeholdservice AS ble etablert som et enkeltmannsforetak i 2003 og ble omdannet til et AS i mars 2011. Vi er per i dag 8 ansatte. Vi holder til på Sundløkka som grenser mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Vi er stolte av våre medarbeidere som har den nødvendige kompetansen og mange års erfaring innenfor våre fagområder. Når vi kombinerer dette med moderne og tidsriktig utstyr kan vi tilby kundene våre gode løsninger på problemene.

Fornøyde kunder er vår beste referanse. Høytrykk og Vedlikeholdservice AS kan tilby følgende tjenester: vi tilbyr en rekke tjenester innen høytrykkspyling hvor vi disponerer biler som kan levere opptil 1200 bars trykk og spesialtilpassede dyser. Vi kan også spyle med varmt vann etter behov.

Vi utfører blant annet spyling av tette avløp, rensing av gamle avløps rør, fjerning av avretningsmasse og andre fremmed legemeer i rør. Når det er fettavleiring i rørene bruker vi varmt vann og høytrykk for å rense disse rørene , rørinspeksjon av ulike typer rør hvor vi disponerer kamerautstyr hvor vi kan filme rørdimensjoner fra 20 mm og opptil 800 mm rør.Har både stakekamera/skyvekamera og kamerabil for store rørdimensjoner, tjenester innen slamsuging som for eksempel tømming av septiktank, sandfang, fettutskillere og overvannskummer. Supersuger som vi benytter til å suge tørre og våte masser som f.eks. stubbloft, jord, sand og stein og slam masser som inneholder grove steiner. Vi bruker også denne bilen til å blåse pukk på lite tilgjengelige steder som f.eks blåse pukk i tank i forbindelse med sanering av oljetank.Fasadevask- med våre varmtvannsaggregater kombinert med riktig såper/kjemi kan vi vaske de fleste overflater. Vi kan også fjerne graffiti med dette utstyret . Vi har også lang erfaring med sanering etter oljelekkasjer. Til dette benytter vi både gravemaskin og lastebil med spesial containere som forurensede massene blir fraktet i.

Vi tilbyr tjenester til både offentlige, kommuner, private, entreprenører og borettslag. Vi betjener i hovedsak kunder fra Halden til Oslo regionen men vi har ingen område begrensninger. Vi stiller etter kundens behov.

Vi er medlem i Startbank

Startbank logo

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale for å besvare det du lurer på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle