Rørinspeksjon

Rørinspeksjon

Når det gjelder rørinspeksjon har vi et godt spekter med inspeksjonsutstyr som dekker de fleste rør typer og størrelser. Fra 20 mm til 800 mm. Alle våre spylebiler har eget kamerasystem som en del av standard utstyr så vi kan tilby kundene en rørinspeksjon omgående dersom vi mistenker skader eller feil på rør ved spyling av tette rør. Når vi foretar en rørinspeksjon får kunden tilsendt en skriftlig rapport samt en link til selve filmen fra rørinspeksjon. Alle våre kameraer er også utstyrt med sonde til trase lytting/peiling.

Vi kan foreta inspeksjon av:

Tv-bil – traktorkamera

Med denne bilen kan vi kontrollere rør fra 100 mm og opptil 800 mm. Her benytter vi en selvgående traktor som vi manøvrerer fra bilen og kan kjøre sammenhengende lengder opp til ca.300 meter eller mer. Når vi benytter dette utstyret leveres resultatet på en USB minnepenn og en wincan rapport som forteller noe om rørets tilstand. Vi kan også benytte dette utstyret til trasesøk eller peile ut ønskelige punkter. Blir ofte benyttet til kvalitets sikring av nyanlegg og forprosjekt før rehabilitering av gamle rørsystemer.

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale for å besvare det du lurer på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle