Tjenester

Høytrykkspyling

Våre spesialutstyrte høytrykksbiler er rigget med stor vanntank og rikholdig utvalg av dyser og med ca.150 meter spyleslange. Kamera for rørinspeksjon samt trase peiling er også en del av det faste utsyret bilene er rigget med. Bilene er også utstyrt med egen vannvarmer som brukes ved behov for bruk av varmt vann.

Kombibil

Vi disponerer i dag to stk.kombibiler. Hvor den ene er bygd for suging og transport av farlig avfall og den andre er bygd for slamsuging og spyling av rør med store dimensjoner.

Supersuger

Vår topp moderne supersuger er spesialbygd med en rekke finesser. Den har blant annet et high lift system som gjør at vi kan tippe opsugde masser rett i container. Den har også en egen kompressor som benyttes for trykking av væsker. Vi kan også tippe massene rett i stor sekk. Suge/blåse kompressoren er på hele 11000 m3 luft noe som gjør den svært effektiv.

Rørinspeksjon

Når det gjelder rørinspeksjon har vi et godt spekter med inspeksjonsutstyr som dekker de fleste rør typer og størrelser. Fra 20 mm til 800 mm. Alle våre spylebiler har eget kamerasystem som en del av standard utstyr så vi kan tilby kundene en rørinspeksjon omgående dersom vi mistenker skader eller feil på rør ved spyling av tette rør. Når vi foretar en rørinspeksjon får kunden tilsendt en skriftlig rapport samt en link til selve filmen fra rørinspeksjon. Alle våre kameraer er også utstyrt med sonde til trase lytting/peiling.

Tv-bil – traktorkamera

Med denne bilen kan vi kontrollere rør fra 100 mm og opptil 800 mm. Her benytter vi en selvgående traktor som vi manøvrerer fra bilen og kan kjøre sammenhengende lengder opp til ca.300 meter eller mer. Når vi benytter dette utstyret leveres resultatet på en USB minnepenn og en wincan rapport som forteller noe om rørets tilstand. Vi kan også benytte dette utstyret til trasesøk eller peile ut ønskelige punkter. Blir ofte benyttet til kvalitets sikring av nyanlegg og forprosjekt før rehabilitering av gamle rørsystemer.

Superhøytrykk

Med vårt superhøytrykksaggregat kan vi spyle med høytrykk opptil 1200 bar. Vi kan spyle med både håndholdt pistol eller spesial dyser til å spyle rør, tanker og beholdere. Dette utstyret kan også brukes til betongmeisling eller fjerning av avretningsmasse eller andre typer fremmedlegeme i rør.

Tining av rør

Med våre høytrykksbiler med varmt vann kan vi raskt og effektivt tine de fleste typer rør. Vi har egne rene spyle slanger som benyttes til å tine vannledninger. Vi har også tine trafo som kan benyttes i jern og kobberrør.

Vaktmestertjenester

Vi har også en hjullaster med feieaggregat med vanntank og oppsamler som vi benytter til feiing av veier og liknende. Vi kan også bistå borettslag og private med andre typer vaktmestertjenester.

Gravemaskin

Vi har også krokbil og gravemaskiner i forskjellige størrelser som vi blant annet benytter til å grave på vann, avløp og drenering. Vi tar også på oss oppgradering av hager og gårdsplasser.

Oljeskader

Høytrykk og Vedlikeholdsservice AS har i flere år har hatt samarbeid med forsikring og saneringsselskaper med opprydding av forurensede masser i grunn etter uhell og skader på olje eller diesel tanker.

Vi har også beredskapscontainere klare ved akutte utslipp.

Slamsuger

En slamsuger blir brukt ved vedlikehold av pumpestasjoner hvor vi spyler ren pumpe kummen og suger opp slammet som ligger igjen i kummen.

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale for å besvare det du lurer på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle